ΜΙΓΜΑ ΚΡΕΠΑΣ AMERICAN CAKE

ΜΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΣ - ΜΙΓΜΑ ΒΑΦΛΑΣ MIGNA

Η ουσία του AMERICAN CAKE είναι μία βάση κέικ που περιέχει υψηλής ποιότητας υλικά όπως αλεύρι, γάλα, αυγό, ζάχαρη, αρώματα.

Ανάλογα με τις παραλλαγές του μείγματος δημιουργούμε ραβανί, σοκολατόπιτα, καρυδόπιτα, σάμαλι, μηλόπιτα, muffin, σταφιδοκέικ και βασιλόπιτα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ AMERICAN CAKE

Για παραγωγή Σοκολατόπιτας - ΜΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΣ

Αναμείξτε 1000 γρ. μίγμα American cake με 470 γρ νερό, 400 γρ. λάδι, 70 γρ. κακάο και 150 γρ. κομμάτια σοκολάτας στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.

Φορμάρετε, ψήστε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160 βαθμούς κελσίου και σιροπιάστε με σιρόπι 30 γράδα τέλος περιχύστε από επάνω cover cacao ή πραλίνα φουντουκιού (αραιωμένη με 30% με ηλιέλαιο)

Για παραγωγή MUFFINS - ΜΙΓΜΑ MUFFINS

Αναμείξτε 1000 γρ. μίγμα American cake με 400 γρ νερό, 400 γρ. λάδι, στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.

Γεμίζετε τις φόρμες των MUFFINS εως τα ¾ και ψήνετε στους 160 βαθμούς κελσίου

Για παραγωγή καρυδόπιτας ΜΙΓΜΑ καρυδόπιτας

Αναμείξτε 1000γρ μίγμα με 420γρ νερό, 400γρ λάδι, 3 γρ κανέλα, 1γρ γαρύφαλο, 15γρ κακάο και 300γρ καρύδια για2 λεπτά στην 1η ταχύτητα του μίξερ. Φορμάρετε και ψήστε στους 160 βαθμούς κελσίου και σιροπιάστε με σιρόπι 30 γράδα.

Για παραγωγή Μηλόπιτας - ΜΙΓΜΑ Μηλόπιτας

Αναμείξτε 1000 γρ. μίγμα American cake με 400 γρ νερό, 400 γρ. λάδι, 100 γρ. καρύδια, 200 γρ. μήλα (φρέσκα ή πολτό μήλου) , 15 γρ. κανέλα, 100 γρ. σταφίδες στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.

Φορμάρετε, ψήστε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160 βαθμούς κελσίου.

Για παραγωγή Σταφιδοκέικ - ΜΙΓΜΑ Σταφιδοκέικ

Αναμείξτε 1000 γρ. μίγμα American cake με 400 γρ νερό, 400 γρ. λάδι, 200 γρ. σταφίδες, 15 γρ. μοσχοκάρυδο, στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.

Φορμάρετε, ψήστε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160 βαθμούς κελσίου.

Για παραγωγή ραβανί - ΜΙΓΜΑ ραβανί

Αναμείξτε 1000γρ μίγμα με 400γρ νερού, 400γρ λάδι και 100γρ σμιμιγδάλι ψιλό. Ψήστε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160βαθμούς κελσίου. Σιροπιάστε με σιρόπι 30 γράδα και γαρνίρεται με αμύγδαλα.

Για παραγωγή σάμαλι - ΜΙΓΜΑ σάμαλι

Αναμείξτε 1000γρ μίγμα με 450γρ νερό, 450γρ λάδι, 250γρ ζάχαρη, 400γρ σμιμιγδάλι ψιλό, 800γρ γάλα, 0,5 γρ μαστίχα και 0,5 γρ βανίλια για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα του μίξερ. Φορμάρετε και ψήστε στους 160 βαθμούς κελσίου και σιροπιάστε με σιρόπι 30 γράδα.

Για παραγωγή Βασιλόπιτας - ΜΙΓΜΑ Βασιλόπιτας

Αναμείξτε 1000 γρ. μίγμα American cake με 400 γρ νερό, 400 γρ. λάδι, 100 γρ. καρύδια, 100 γρ. σταφίδες και 100 γρ. ζαχαρόπηχτα στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.

Φορμάρετε, ψήστε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160 βαθμούς κελσίου και τέλος γαρνίρετε με άφθονη ζάχαρη άχνη.